Onze 10 best gelezen blogs van 2019

Colombia +5 29 december 2019

Nog een paar dagen en dan zit 2019 er alweer op. Weer een jaar dat voorbij is gevlogen! Het eerste deel van het jaar genoten we met volle teugen van al het moois in Singapore, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Indonesië en Sri Lanka. Het tweede deel van het jaar was helemaal anders. We kwamen terug van onze wereldreis en pakten ‘het normale leven’ weer op. Daarnaast was 2019 een heel mooi jaar voor Travly. Onze bezoekersaantallen groeiden enorm. Dankjewel voor het trouwe volgen en alle lieve reacties! Natuurlijk zijn er altijd blogs die er bovenuit springen en het populairste zijn. Dit zijn onze 10 best gelezen blogs van 2019!

De winnaars van 2019

De blogs waarin we een route compleet uitwerken inclusief must-do’s, accommodatie tips en vervoersopties worden het meeste verslonden. En dat Peru en Colombia geliefde bestemmingen zijn, blijkt ook maar weer uit deze top 10. Compleet terecht trouwens. Wat een geweldige reisbestemmingen! De ultieme route voor Peru (#1) won het trouwens met een paar honderd views verschil van de reisroute door Colombia. (#2)

De mooiste scootertocht in Vietnam

Op nummer 3 staat ons blog over de Ha Giang Motorbike Loop in Vietnam. Tijdens deze meerdaagse scootertocht rijd je langs diepe kloven, enorme bergen en groene valleien. Alhoewel je een zere kont krijgt van al die kilometers op een scooter, is de Ha Giang Loop een avontuurlijke ervaring die je niet mag missen. (#3)

Het fascinerende Singapore

Singapore maakte indruk op ons. Niet alleen vanwege de toffe bezienswaardigheden, maar ook vanwege de mate waarin regels, wetten en straffen de sfeer en het straatbeeld bepalen. Haal het maar niet in je hoofd om duiven te voeren, naakt door je huis te lopen of kauwgom te verkopen. Door de strenge regels en straffen is het een veilig, schoon en gestructureerd land, maar misschien zit er ook een keerzijde aan. In ons blog lees je hoe wij dit hebben ervaren! (#4)

Rainbow Mountain in Peru voor jezelf hebben

De gekleurde berg Rainbow Mountain in Peru is de afgelopen tijd bekender en bekender geworden. De toeristenstroom naar deze waanzinnige highlight is groot en Rainbow Mountain zul je dus moeten delen met honderden anderen. Of toch niet? Wij ontdekten een manier waarmee je gewoon in je eentje op de top van Rainbow Mountain kunt zijn! (#5)

Hoe leuk en veilig is Bogota?

Blijkbaar vragen veel reizigers zich af of ze tijdens hun reis tijd in Bogota zouden moeten plannen of juist niet, want dit blog staat op nummer 6 in onze top 10. De Colombiaanse hoofdstad staat bekend als onveilig en weinig sfeervol, maar toch verbleven we een paar dagen in de stad. Onze conclusie? Lees het blog over onze ervaringen in Bogota! (#6)

Scooteren in Laos

Laos was de eerste bestemming van onze wereldreis en houdt een speciaal plekje in ons hart. Scooteren in Laos is ontzettend leuk, want het verkeer is er op veel plekken lang niet zo druk als op andere plekken in Zuidoost-Azië. Hoogtepunten van onze tijd in Laos waren in ieder geval de meerdaagse scootertochten die we hier deden. Wij reden de Pakse Loop over het Bolaven Plateau (#7) en de Thakhek Loop. (#8) Beide tochten zijn echt aan te raden!

Lees trouwens ook even onze tips over het huren van een scooter en het rijden van een scooter in Azië. Dan begin je goed voorbereid aan deze gave trips!

De mooiste rijstvelden van Bali bezoeken

Veel reizigers blijven in de buurt van Ubud om de rijstvelden van Bali te spotten, maar wist je dat de mooiste rijstvelden van het eiland een stukje verderop verstopt liggen? De Jatiluwih rijstvelden zijn oogverblindend mooi én worden weinig bezocht. Je moet er een stukje voor rijden, maar dat is het echt waard. Beloofd! (#9)

Skip de tours in de Mekong Delta

En als laatste in onze top 10: ons blog over de Mekong Delta en hoe je zelf een tripje door dit mooie gebied organiseert. De tours vanuit Ho Chi Minh zijn namelijk zo toeristisch, die zou ik lekker overslaan! De regio is op zijn best als je de pure, authentieke plekken weet te vinden. Benieuwd hoe je dat aanpakt? Lees ons blog voor alle tips! (#10)

Op naar 2020

Dinsdag sluiten we 2019 af en gaan we vol enthousiasme 2020 in. Want ook dan staan er weer zoveel mooie momenten op ons te wachten. Wij willen je bedanken voor je betrokkenheid en leuke reacties en hopen je ook in 2020 weer te mogen laten mee genieten van onze avonturen en ervaringen. Wij wensen je een fantastisch 2020 vol liefde, geluk, gezondheid en dromen die uit mogen komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op Travly