Peru

Peru is het land van de Inca’s! Als je meer wilt weten over dit bijzondere volk, dan is Peru the place to be. Verstopt in het Andesgebergte ligt het mysterieuze Machu Picchu, maar dat is lang niet alles. Zo blijven de Nazcalijnen een mysterie en zul je je verbazen bij de 771 meter hoge waterval in het noorden van het land. Bij een reis door de indrukwekkende jungle, langs diepe canyons en door authentieke dorpjes verovert Peru sowieso een plek in je hart.

Praktische informatie Peru

Blogs over Peru

1

De verborgen parels van Peru

Het bijzondere Peru staat al een paar jaar bovenaan mijn verlanglijstje met landen die ik wil bezoeken. Natuurlijk Machu Picchu, maar ook de bergen, canyons, Nazcalijnen en de mysterieuze overblijfselen uit het Inca tijdperk maken dit voor mij een echte topbestemming. Toen we gingen bepalen waar we tijdens onze wereldreis allemaal naartoe zouden gaan, werd Peru als één van de eerste landen opgeschreven. Daarom ging ik me wat meer verdiepen in het waanzinnige land en wat bleek? Er zijn waanzinnige highlights die bijna iedere toerist overslaat! Als je Peru écht wilt ontdekken, lees dan snel waar je de meest fantastische plekken vindt die je ook nog eens voor jezelf hebt!

0

De route van onze wereldreis

Een maand of zeven geleden hadden Djura en ik een wild idee. Dat idee groeide in enkele weken uit tot een concreet plan en eind september hakten we de knoop door. We gaan op wereldreis! We droomden er al langer over om voor een langere periode op reis te gaan, maar op één of andere manier durfden we het maar niet aan. Nu wel! Afgelopen week bestelden we onze ‘one-way-tickets’ naar Bangkok. Benieuwd? Ik vertel je graag over ons plan!

Beziens­waardigheden Peru

Huacachina

Peru

Moyobamba

Peru

Machu Picchu

Peru

Gocta Waterval

Peru