Peru

Peru is het land van de Inca’s! Als je meer wilt weten over dit bijzondere volk, dan is Peru the place to be. Verstopt in het Andesgebergte ligt het mysterieuze Machu Picchu, maar dat is lang niet alles. Zo blijven de Nazcalijnen een mysterie en zul je je verbazen bij de 771 meter hoge waterval in het noorden van het land. Bij een reis door de indrukwekkende jungle, langs diepe canyons en door authentieke dorpjes verovert Peru sowieso een plek in je hart.

Praktische informatie Peru

Blogs over Peru

0

De ultieme route door Peru in 3 tot 4 weken | Vol highlights & handige tips!

Colombia is een reisbestemming in opkomst en wij snappen wel waarom. Na 6 weken backpacken in Colombia hebben we ons hart wel een beetje aan dit land verloren. De sfeer, de variatie in landschappen, de schattige dorpen en de hartverwarmende bevolking maken een reis door Colombia onvergetelijk. Met de leukste plekken hebben we deze reisroute voor 3 tot 4 weken voor je samengesteld. Daarnaast vind je in dit blog tips voor fijne slaapadresjes en hoe je makkelijk van A naar B reist. Jij hoeft alleen nog maar te gaan genieten van al het moois dat Colombia te bieden heeft!

0

Wat kost backpacken in Peru? | Alles over prijzen en een reëel dagbudget

Peru is gezegend met overweldigende landschappen, culturele hoogtepunten én fijne prijzen. Hoewel het land op sommige plekken behoorlijk toeristisch is, is backpacken in Peru nog steeds goed betaalbaar! Wij reisden 6 weken door het land van de Inca’s en hadden een fantastische tijd. In dit blog vertellen we je waar we ons geld aan uit hebben gegeven en welke prijzen je mag verwachten. Zo kun je voor jezelf een reëel budget opstellen en je avontuur in Peru gaan plannen!

0

Alles wat je moet weten over de beklimming van Huayna Picchu – de berg achter Machu Picchu

Op die wereldberoemde foto van Machu Picchu zie je altijd achter de ruïnes een spitse berg. Dat is Huayna Picchu. Vanaf de top van Huayna Picchu heb je een fenomenaal uitzicht op de voormalige Inca stad én het prachtige landschap eromheen. Voordat je gaat beginnen aan de beklimming van Huayna Picchu, is het handig om een aantal dingen te weten. We vertellen je over onze klim naar de top en geven je handige tips!

Beziens­waardigheden Peru

Colca Canyon

Peru

Lima

Peru

Cumbe Mayo

Peru

Vinicunca / Rainbow Mountain

Peru