Nieuw-Zeeland

Ruige natuur is wat je gaat zien in Nieuw-Zeeland! Met immense, felblauwe meren en hoge, besneeuwde bergtoppen is dit land aan de andere kant van de wereld absoluut fotogeniek te noemen. Je wandelt hier de mooiste en beroemdste trekkings ter wereld, ontdekt enorme grotten en zwemt in borrelende warmwaterbronnen. Met een campertje verken je dit waanzinnige land met die overweldigende natuur. Mooie herinneringen gegarandeerd!

Praktische informatie Nieuw-Zeeland

Blogs over Nieuw-Zeeland

0

7 leuke dingen om te doen bij Lake Taupo in Nieuw-Zeeland

Rijd over Highway 1 rondom Lake Taupo Het meer zelf is natuurlijk de grootste highlight in de omgeving. Met een oppervlakte bijna 3x zo groot als Amsterdam is Lake Taupo absoluut indrukwekkend te noemen! Het enorme meer is ontstaan door een heftige vulkaanuitbarsting honderden jaren geleden. Naar alle waarschijnlijkheid was dit de grootste vulkaanuitbarsting ooit,… Bekijk Artikel

0

Tips voor de Tongariro Crossing | Hiken door vulkanisch landschap op het Noordereiland

Twee dagen geleden liepen we de populairste daghike van het Noordereiland in Nieuw-Zeeland: de Tongariro Crossing. En dit keer hebben we er niet alleen leuke foto’s en toffe herinneringen aan overgehouden, maar ook een boel spierpijn! ;-) De Tongariro Crossing is met een afstand van bijna 20 kilometer, ruim 700 meter klimmen én meer dan 1.000 meter dalen geen makkie te noemen. Toch is de hike absoluut de moeite waard. Het is net alsof je voor een dag op een andere planeet bent beland!

3

De top 10 reislanden voor 2018

Waar moet je volgend jaar nu écht naartoe? Over die vraag buigen ze zich ieder jaar bij Lonely Planet. Auteurs, bloggers en redacteurs gaan met elkaar in discussie: wat is hip, waar doe je echt nieuwe ervaringen op en welke landen worden ondergewaardeerd? Uiteindelijk komt er dan een top 10 aan beste reislanden voor 2018 uit. Een fantastische inspiratie wat er op het verlanglijstje moet voor volgend jaar!

Beziens­waardigheden Nieuw-Zeeland

Bay of Islands

Nieuw-Zeeland

Waitomo Caves

Nieuw-Zeeland

Te Urewera National Park

Nieuw-Zeeland

Lake Tekapo

Nieuw-Zeeland