Nieuw-Zeeland

Ruige natuur is wat je gaat zien in Nieuw-Zeeland! Met immense, felblauwe meren en hoge, besneeuwde bergtoppen is dit land aan de andere kant van de wereld absoluut fotogeniek te noemen. Je wandelt hier de mooiste en beroemdste trekkings ter wereld, ontdekt enorme grotten en zwemt in borrelende warmwaterbronnen. Met een campertje verken je dit waanzinnige land met die overweldigende natuur. Mooie herinneringen gegarandeerd!

Praktische informatie Nieuw-Zeeland

Blogs over Nieuw-Zeeland

0

Wat kost reizen in Nieuw-Zeeland? | Alles over prijzen, een dagbudget én bespaartips

Tja, om maar meteen met de deur in huis te vallen: reizen in Nieuw-Zeeland is duur. De prijzen van hostels, busritjes en vooral activiteiten liegen er niet om. Maar ja, het land heeft zoveel moois te bieden dat wij het écht niet wilden overslaan. Gelukkig hadden we goed vooronderzoek gedaan en is het ons gelukt om binnen ons gestelde budget te blijven. In dit blog vertellen we je wat reizen in Nieuw-Zeeland kost, welke prijzen je kunt verwachten én hoe je kunt besparen tijdens je trip aan de andere kant van de wereld!

1

Dag Nieuw-Zeeland, hallo Indonesië! | Persoonlijke update vanuit Bali

Ons avontuur in Nieuw-Zeeland zit erop. Alhoewel we een fantastische tijd hebben gehad bij de kiwi’s, genieten we alweer volop van onze nieuwe bestemming: Indonesië. Heerlijk (en goedkoop) eten, een relaxte sfeer en lekker in je korte broek en hempje langs rijstvelden en watervallen scooteren. Zo leuk! In deze persoonlijke update vertellen we over onze laatste dagen in de camper, onze eerste dagen op Bali en wat onze plannen voor de komende tijd zijn. Enne, we hebben (eindelijk) een keuze gemaakt voor het laatste land van onze wereldreis!

0

Wellington: de speciaalbier hoofdstad van Nieuw-Zeeland | Een rondje langs brouwerijen

Eerlijk gezegd zijn we niet echt gecharmeerd van de steden en dorpen in Nieuw-Zeeland. We missen sfeer, gezelligheid, leuke dingen om te doen. Het is echt de natuur waarvoor we zijn afgereisd naar de andere kant van de wereld, maar soms moet je toch in een stad zijn. Voor mijn maandelijkse injectie waren we twee keer twee dagen in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington. Gelukkig ontdekten we snel dat Wellington ook wel ‘beer capital of New Zealand’ genoemd wordt vanwege de grote hoeveelheid brouwerijen in de stad. Wij maakten een rondje langs verschillende brouwerijen!

Beziens­waardigheden Nieuw-Zeeland

Mount Cook National Park

Nieuw-Zeeland

Fiordland National Park

Nieuw-Zeeland

Rotorua

Nieuw-Zeeland

Bay of Islands

Nieuw-Zeeland