Thailand

Ga je voor het eerst backpacken in Azië, dan is Thailand een topbestemming. Veel reizigers gingen je al voor, waardoor dit land helemaal is ingericht op de backpacker. In het zuiden heb je heerlijke eilanden waar je op de witste stranden ligt en het kleurrijkste onderwaterleven ontdekt, terwijl je in het noorden de groene bergen in trekt voor een actieve hike. De hoofdstad Bangkok is een miljoenenstad die door haar chaos en drukte een ervaring op zich is! In Thailand heb je een fijne mix van tempels, eilanden, bergen, grote steden, jungle en schattige dorpen. Een fijne afwisseling!

Praktische informatie Thailand

Blogs over Thailand

3

Duiken op Koh Tao | Onze ervaringen met de PADI Open Water Cursus

Koh Tao is hét duikeiland van Thailand en zelfs één van de bekendste duikspots ter wereld. Hoe dat komt? De omstandigheden zijn er zodanig dat je het gehele jaar door kunt duiken rondom Koh Tao én het behalen van je PADI Open Water is nergens ter wereld zo goedkoop als hier! Wij wilden ook weleens een kijkje gaan nemen in die fascinerende onderwaterwereld waar zoveel mensen zo lyrisch over zijn. En dus gingen we naar Koh Tao voor het behalen van onze PADI Open Water!

0

Het leukste dagje uit vanaf Koh Tao: met de boot naar Koh Nang Yuan

Gisteren zijn we aangekomen op het beroemde duikeiland Koh Tao. We zijn hier vooral om een duikcursus te doen en onze PADI te halen, maar het eiland Koh Tao en de omgeving is ook enorm leuk! Eén van de leukste dingen die je kunt doen vanaf Koh Tao is een dagje naar het nabijgelegen Koh Nang Yuan. Hier worden 3 mini eilandjes met elkaar verbonden door enkel een strook strand. Uniek in de wereld én heel mooi!

8

Uitkijken over het groene Krabi – Khao Ngon Nak Viewpoint

De provincie Krabi heeft ongeveer alles wat je van Thailand verwacht. Idyllische eilanden met prachtige stranden, kalkstenen rotsformaties en groene natuur. Je kunt er ultiem relaxen op één van de levendige stranden, maar een actieve dag is minstens zo leuk. Zeker als je naar het Khao Ngon Nak Viewpoint loopt. Het is een behoorlijke wandeling en regelmatig steil omhoog, maar het uitzicht over de zee, stranden, eilanden en groene natuur maakt alles meer dan goed!

Beziens­waardigheden Thailand

Phuket

Thailand

Koh Samui

Thailand

Chiang Mai

Thailand

Phimai

Thailand