Thailand

Ga je voor het eerst backpacken in Azië, dan is Thailand een topbestemming. Veel reizigers gingen je al voor, waardoor dit land helemaal is ingericht op de backpacker. In het zuiden heb je heerlijke eilanden waar je op de witste stranden ligt en het kleurrijkste onderwaterleven ontdekt, terwijl je in het noorden de groene bergen in trekt voor een actieve hike. De hoofdstad Bangkok is een miljoenenstad die door haar chaos en drukte een ervaring op zich is! In Thailand heb je een fijne mix van tempels, eilanden, bergen, grote steden, jungle en schattige dorpen. Een fijne afwisseling!

Praktische informatie Thailand

Blogs over Thailand

1

Wat kost backpacken in Thailand?

Thailand is het ideale land voor je eerste keer backpacken of je eerste keer reizen in Azië. Doordat het land al lange tijd bezocht wordt door toeristen, kun je er makkelijk zelfstandig rondreizen en vind je altijd wel een prima slaapplek. Nog een extra voordeel: backpacken in Thailand is echt niet duur! Wij vertellen je met welke uitgaven en prijzen je rekening kunt houden. Zo kun je voor jezelf bepalen welk dagbudget je nodig hebt voor jouw Thailand-ervaring!

0

Het mooiste van Thailand ontdekken | Een complete reisroute van 3 weken

Thailand zit vol met schitterende plekken, gezellige steden en mooie natuur. Dat maakt het samenstellen van je reisroute – waarbij je toch altijd keuzes moet maken – weleens moeilijk. Daarom helpen we je met deze complete reisroute door het midden en noorden van Thailand. Je start in metropool Bangkok, bezoekt indrukwekkende tempelruïnes en geniet van de groene natuur in het noorden. Een afwisselende route langs de mooiste plekken van Thailand met handige tips per bestemming!

Beziens­waardigheden Thailand

Phimai

Thailand

Sukhothai Historical Park

Thailand

Khao Sok National Park

Thailand

Ayutthaya

Thailand