Cambodja

Cambodja heeft een wereldberoemde en onwijs indrukwekkende top highlight: de Tempels van Angkor. Deze magische ruïnes alleen al trekken jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers naar dit land. Maar je bezoekt Cambodja niet alleen hiervoor, want het land heeft een interessante (helaas ook gruwelijke) geschiedenis en in dorpen leven mensen nog volgens eeuwenoude gebruiken. Bijzonder om dit te zien! Bezoek zeker de rijstvelden, dorpjes op palen en drijvende markten!

Praktische informatie Cambodja

Blogs over Cambodja

1

Wat kost backpacken in Cambodja? | Alles over prijzen en een reëel dagbudget

Cambodja is een fantastisch land om met je backpack te ontdekken. Je vindt er eeuwenoude tempelruïnes, een indrukwekkende historie, groen platteland en tropische eilanden. En een extra pluspunt: rondreizen in Cambodja hoeft echt niet veel te kosten! Het is één van de goedkoopste landen van Zuidoost-Azië. In dit blog vertellen we je over onze uitgaven in dit land en de prijzen die je kunt verwachten. Zo kun je voor jezelf een reëel dagbudget opstellen!

0

Ontdek de mooiste plekken van Cambodja | Een complete reisroute van 2 tot 3 weken

Wist je dat meer dan de helft van de reizigers in Cambodja alleen de Tempels van Angkor bezoekt? Dit is natuurlijk een absolute must see, maar Cambodja heeft zoveel meer. Wat dacht je van parelwitte stranden, mooie nationale parken en schattige dorpjes? In 2 tot 3 weken ontdek je de veelzijdigheid en schoonheid van Cambodja pas écht. Dit voorjaar backpackten wij 3,5 week door dit interessante land en met de leukste plekken hebben we deze reisroute voor je samengesteld. In dit blog vind je de mooiste plekken, fijne slaapadresjes en informatie over het vervoer. Jij hoeft alleen nog maar een ticket te boeken en te gaan!

Beziens­waardigheden Cambodja

Kampong Cham

Cambodja

Tempels van Angkor

Cambodja

Battambang

Cambodja

Killing Fields

Cambodja