Laos

Het authentieke Laos is in opkomst. De schitterende natuur, vriendelijke bevolking en smoezelige dorpjes geven je echt het gevoel dat je in Azië bent. Laos heeft geen top bezienswaardigheden zoals buurlanden Cambodja, Vietnam en Thailand, maar dat maakt het land meer dan goed met haar puurheid en de relaxte sfeer. In Laos bezoek je grotten, watervallen, rijstvelden en maak je waanzinnige scootertochten door het platteland. Wacht niet te lang, want reizigers weten dit land steeds meer te vinden!

Praktische informatie Laos

Blogs over Laos

2

De eerste maand van onze wereldreis | Persoonlijke update & de eerste spuit in Vietnam

Een maand geleden stonden we nog op Schiphol en nu hebben we Laos alweer helemaal doorkruist en zijn we in Cambodja. Wat vliegt de tijd! We hebben enorm genoten in Laos en echt het idee dat we dit land goed gezien en ervaren hebben. Mooi om nu weer een nieuw land te gaan ontdekken, heel veel zin in. Intussen was het ook tijd voor de eerste injectie in Vietnam. Een spannende dag, want zou alles wel goed gaan? In dit blog lees je hoe we de eerste maand van onze wereldreis hebben beleefd.

0

Travly’s tip in Luang Prabang: de leukste plekken voor eten & drinken op een rij

Wij houden van lekker eten, leuke cafés en sfeervolle restaurantjes. Mede daarom is Luang Prabang onze favoriete stad in Laos. Hier heb je echt fijne plekken om wat te eten of gewoon een drankje te doen. In de stad zie je veel terug van de Franse invloeden en je vindt er daardoor ook echte Franse bistro’s met eten van hoge kwaliteit. Dat past alleen niet helemaal in ons backpackersbudget, dus hierbij onze tips voor gezellige en goede cafés en restaurants die ook nog eens heel goed betaalbaar zijn!

Beziens­waardigheden Laos

Tham Kong Lo

Laos

Thakhek

Laos

Luang Namtha

Laos

Vang Vieng

Laos