Azië

Wat is Azië een prachtig continent! Het zit bomvol cultuur, maar ook de natuur laat je verbazen. Historie vind je bij de Chinese Muur en Angkor Wat, terwijl je in steden als Hongkong en Shanghai vooral moderne gebouwen en indrukwekkende skylines zal zien. De variatie tussen historie, cultuur en natuur zorgt er eigenlijk voor dat je in Azië nooit uitgekeken bent. De bounty eilanden met hun kleurrijke onderwaterwereld zijn een mooi extraatje!

Praktische informatie Azië

Blogs over Azië

1

Een terugblik op 2018 | Wat een jaar!

2018 zit er alweer bijna op. In die laatste dagen van het jaar denk ik altijd even terug aan wat er allemaal gebeurd is de afgelopen 12 maanden. Bij 2018 heb ik een fantastisch gevoel. Natuurlijk waren er wat tegenslagen en minder leuke momenten, maar alle hoogtepunten die we beleefden voeren de boventoon. Met gemak! Ik kan alleen maar hopen dat 2019 weer zo’n topjaar mag worden. In dit blog vertellen we je over onze hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, zowel op het gebied van reizen als op persoonlijk vlak.

0

Het visum voor Vietnam | Alle info op een rij

Met highlights als Halong Bay, de rijstvelden bij Sapa, het sfeervolle stadje Hoi An en de imposante grotten van Phong Nha durven we wel te beweren dat Vietnam een topbestemming is. En dan hebben we het nog niet eens over het lekkere eten! Tijdens onze wereldreis hebben we fantastische weken gehad in dit Aziatische land en we kunnen je een reis naar Vietnam van harte aanraden. Er is wel iets wat je voor je reis even moet regelen: je visum. In dit blog lees je alles over de verschillende soorten visa en hoe je je visum aanvraagt. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan bij de grens!

0

De top 10 reislanden voor 2019

Waar moet je volgend jaar écht naartoe? Bij Lonely Planet weten ze het wel! Ieder jaar wordt er onder hun auteurs, bloggers en redacteurs flink gediscussieerd over de beste reislanden van het moment. Een lijst met de 10 leukste landen, regio’s en steden is het resultaat! Een betere inspiratie voor je ‘travel wishlist’ kun je niet krijgen, toch? Wij vertellen je welke 10 landen een bezoekje waard zijn in 2019!

Beziens­waardigheden Azië

Singapore Flyer

Singapore

Kuala Lumpur

Maleisië

Yangshuo

China

Hawker Centers

Singapore