Bolivia

Letterlijk ‘on top of the world’ sta je in Bolivia, het hoogst gelegen land ter wereld! Bolivia is het armste land van Zuid-Amerika, maar enorm rijk aan bezienswaardigheden. Denk maar eens aan de weerspiegelende zoutvlaktes, enorme bergpieken, het groene regenwoud en de koloniale steden. Bolivia zal je met haar natuurlijke en culturele schoonheden sowieso verbazen!

Praktische informatie Bolivia

Blogs over Bolivia

1

Een tour naar de mooiste zoutvlakte ter wereld: Salar de Uyuni in Bolivia

Beeld je in: een ultrawitte vlakte waar geen einde aan lijkt te komen. Daarboven een strakblauwe lucht. Salar de Uyuni is één van de mooiste plekken waar we ooit zijn geweest. Maar dat is niet de enige spectaculaire plek in deze regio van Bolivia. Tijdens onze 3-daagse tour kijken we onze ogen uit bij gekleurde meren, indrukwekkende vulkanen en uitgestrekte vlaktes. Drie dagen om nooit, maar dan ook nooit, te vergeten!

0

5 redenen waarom wij Sucre de fijnste stad van Bolivia vinden

De witte stad Sucre is de wettelijke hoofdstad van Bolivia. Normaal houden wij het in grote steden maar een paar dagen vol, maar in Sucre bleven we ons verblijf maar verlengen. Sucre was precies waar we op dat moment in onze reis aan toe waren. We leggen je uit wat ervoor zorgde dat we uiteindelijk een week in de witte stad van Bolivia doorbrachten!

1

3 dagen vol wildlife | Een bezoek aan de Amazone in Bolivia

Met duizenden soorten planten en dieren, de lange rivieren en groene jungle is de Amazone een plek die je ooit bezocht móet hebben! Wij vlogen naar Rurrenabaque, de toegangspoort tot de Amazone in Bolivia. Tijdens een 3-daagse tour door de ‘pampas’ zagen we onwijs veel wilde dieren, zoals krokodillen, apen, schildpadden en capibara’s!

Beziens­waardigheden Bolivia

Titicacameer

Bolivia / Peru

Illimani

Bolivia

Yungas Road

Bolivia

Copacabana

Bolivia