Travly's tip in Valencia: Bubuflats

Djura

Valencia is zo'n fijne bestemming voor een zonnige stedentrip! Je hebt er zon, zee en strand, maar ook een historisch centrum en een heel modern gedeelte. Op de terrassen geniet je van een frisse cocktail of lekker glas wijn en 9 van de 10 keer wordt dat aangevuld met smakelijke tapas. Ik hou van Spanje! Onze tijd in Valencia was niet alleen genieten vanwege de stad en de sfeer, maar ook door het ideale studiootje waar we verbleven. We willen je graag vertellen over deze fantastische plek!

Bubuflats

In Valencia vind je vier studio's onder de naam Bubuflats, namelijk Bubu 1, 2, 3 en 4. Wij hebben overnacht in Bubu 2. Het was heerlijk! Klein, maar ontzettend fijn. Alle studio's van Bubuflats liggen midden in het centrum van Valencia. Vanaf Bubu 2 stonden we werkelijk, zonder overdrijven, in 1 minuut op Plaza de la Reina. Ondanks dat je zo dicht bij de levendigheid zat, hadden we 's nachts in onze straat geen last van lawaai en konden we heerlijk slapen. Perfect dus!

Inrichting & faciliteiten

Bubu 2 was erg leuk én slim ingericht. Het is een kleine ruimte, maar door gebruik te maken van een vliering is er meer dan genoeg plek voor twee personen. En die vliering maakte het ook nog eens erg gezellig. De inrichting is landelijk en een tikje industrieel. Door het houtwerk en de houten accessoires voelt de inrichting warm en sfeervol. Wij vonden het een groot voordeel dat er een klein balkon was op Bubu 2. Als je de openslaande deuren opent en je ziet de ochtendzon alweer volop schijnen, dan zorgt dat ervoor dat je gelijk zin hebt in de dag. De airconditioning is erg fijn, want het kan vrij heet zijn in Valencia. Verder ontbreekt het je aan niets. Er is een klein keukentje, een wasmachine, Nespresso apparaat en een vaatwasser. Hierdoor kun je ook gerust langer dan enkele dagen in de studio verblijven.

Reserveren

Als je even googelt op Bubuflats, dan vind je direct allerlei sites vanwaar je de studio's kunt boeken. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. Wij hebben 240 euro betaald voor drie doordeweekse nachten in mei. Bubu 2 is populair, dus belangrijk om op tijd te reserveren!

BUBUFLATS / Mercat
BUBUFLATS / Mercat

Bubuflats Bubu 2 is wat ons betreft echt een aanrader!

Bekijk
BUBUFLATS Ayuntamiento
BUBUFLATS Ayuntamiento

Een stijlvol appartement in het centrum van Valencia

Bekijk

Dus, wil je midden in de stad verblijven in een sfeervolle studio met alle benodigde faciliteiten? Bubuflats Bubu 2 is een topplek! Heb jij ervaringen met de andere studio's van Bubuflats in Valencia?

Dit artikel is geschreven vanuit enthousiasme over Bubu 2. Geen gesponsorde content dus, maar gewoon onze oprechte mening!

Meer leuke stedentrips

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook leuk

Spanje

Travly's tip in Barcelona: Fàbrica Moritz

Denemarken

Een dag in Kopenhagen

Portugal

Complete gids voor een stedentrip naar Lissabon

Frankrijk

10 tips voor een weekendje Lille

Singapore

Mini-gids voor een bezoek aan Singapore

Spanje

10x doen op familievakantie in Moraira

Even voorstellen

Hi, wij zijn Ronny & Djura

Gek op reizen, vrijheid en onze bus Bruno. Hoe minder vastigheid, hoe beter! Daarom zijn we sinds 2022 fulltime op pad en parttime aan het werk als digital nomads. Een droomleven! Want dromen zijn er om na te jagen, toch?

Leer ons beter kennen