In het begin van het het jaar organiseren mijn vrienden en ik traditiegetrouw een mannenweekend. Hoewel de vakanties met Djura goed overwogen worden, pakken we dit met het mannenweekend wat anders aan. Het weekend komt ter sprake, we kijken even op Travelbird en vaak hebben we na een kwartier wat geboekt. Dit jaar werd het Barcelona. We ontdekten daar Fàbrica Moritz. Wat mij betreft echt een aanrader!

Sfeer

Fàbrica Moritz zit in een gebouw wat een oude fabriek is geweest. Nu is het een kleine brouwerij. Overal zie je nog de elementen van een oude fabriek. Dit in combinatie met modern design geeft een karakterstieke en gezellige uitstraling. De sfeer is er erg leuk en relaxed en het personeel is erg vriendelijk. Een ideale plek om wat te borrelen!

Borrelen

Uiteraard hebben ze bij Fàbrica Moritz zelf gebrouwen bier. Ze hebben Moritz en Moritz Epidor.
Wat mij betreft is die laatste echt een aanrader. Je kunt er een grote glazen fles bestellen die je in kleine glazen met je vrienden kunt verdelen. Ik weet zeker dat je er een tweede fles zal bestellen! ;-)

http://moritz.com/en
Ronda de Sant Antoni 39 – 41, Barcelona

Ronny

De wereld is gigantisch en heeft ontzettend veel te bieden. Ik hou van de prachtige natuur en vind het leuk om verschillende culturen te zien. Herinneringen zijn mijn meest kostbare bezit en daarom heb ik van het ontdekken van de wereld mijn levensdoel gemaakt. Ik omarm de vrijheid die je hebt als je maandenlang op reis bent. Niet vooraf bepalen wat je morgen of volgende week gaat doen, maar gewoon leven in het moment. En daar volop van genieten. Dat is toch fantastisch!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *