Travly's tip in Barcelona: Fàbrica Moritz

Ronny

In het begin van het het jaar organiseren mijn vrienden en ik traditiegetrouw een mannenweekend. Hoewel de vakanties met Djura goed overwogen worden, pakken we dit met het mannenweekend wat anders aan. Het weekend komt ter sprake, we kijken even op Travelbird en vaak hebben we na een kwartier wat geboekt. Dit jaar werd het Barcelona. We ontdekten daar Fàbrica Moritz. Wat mij betreft echt een aanrader!

Sfeer

Fàbrica Moritz zit in een gebouw wat een oude fabriek is geweest. Nu is het een kleine brouwerij. Overal zie je nog de elementen van een oude fabriek. Dit in combinatie met modern design geeft een karakterstieke en gezellige uitstraling. De sfeer is er erg leuk en relaxed en het personeel is erg vriendelijk. Een ideale plek om wat te borrelen!

Borrelen

Uiteraard hebben ze bij Fàbrica Moritz zelf gebrouwen bier. Ze hebben Moritz en Moritz Epidor. Wat mij betreft is die laatste echt een aanrader. Je kunt er een grote glazen fles bestellen die je in kleine glazen met je vrienden kunt verdelen. Ik weet zeker dat je er een tweede fles zal bestellen! ;-)

https://moritz.com/
Ronda de Sant Antoni 39 - 41, Barcelona

Meer leuke stedentrips

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook leuk

Spanje

Travly's tip in Valencia: Bubuflats

Denemarken

Een dag in Kopenhagen

Portugal

Complete gids voor een stedentrip naar Lissabon

Frankrijk

10 tips voor een weekendje Lille

Nieuw-Zeeland

Wellington: de speciaalbier hoofdstad van Nieuw-Zeeland

Singapore

Mini-gids voor een bezoek aan Singapore

Even voorstellen

Hi, wij zijn Ronny & Djura

Gek op reizen, vrijheid en onze bus Bruno. Hoe minder vastigheid, hoe beter! Daarom zijn we sinds 2022 fulltime op pad en parttime aan het werk als digital nomads. Een droomleven! Want dromen zijn er om na te jagen, toch?

Leer ons beter kennen