VisumBuitenland.nl

Jouw droomreis begint met een goede voorbereiding! VisumBuitenland.nl helpt je hierbij door voor jou je visum te regelen. Met de hulp van VisumBuitenland.nl is het regelen van je visum zo gepiept. Dan kun jij je bezig houden met de leukere reisvoorbereidingen!

Blogs in samenwerking met VisumBuitenland.nl

0

Het toeristenvisum voor Australië | Alle info op een rij

16 december 2018

Het is een droom van veel mensen: een reis door Australië. Dit populaire vakantieland heeft prachtige landschappen, toffe steden en een interessante cultuur en geschiedenis. Niet gek dat het land - ondanks de grote afstand - jaarlijks zoveel Nederlandse toeristen trekt. Al voordat je op het vliegtuig naar Australië stapt, wordt gecheckt of je wel een geldig visum hebt. Iets wat je vooraf moet regelen dus! Ga jij binnenkort een reis maken 'Down Under', lees dan eerst even dit blog over het benodigde visum voor Australië.

0

Het visum voor Vietnam | Alle info op een rij

13 november 2018

Met highlights als Halong Bay, de rijstvelden bij Sapa, het sfeervolle stadje Hoi An en de imposante grotten van Phong Nha durven we wel te beweren dat Vietnam een topbestemming is. En dan hebben we het nog niet eens over het lekkere eten! Tijdens onze wereldreis hebben we fantastische weken gehad in dit Aziatische land en we kunnen je een reis naar Vietnam van harte aanraden. Er is wel iets wat je voor je reis even moet regelen: je visum. In dit blog lees je alles over de verschillende soorten visa en hoe je je visum aanvraagt. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan bij de grens!

Kaart laden...

VisumBuitenland.nl

Noordwal 10 III
2513EA Den Haag

+31 85 0014 085

http://visumbuitenland.nl/