Uniek overnachten met een spectaculair uitzicht op Lysefjord

Djura

Wauw, van deze accommodatie valt je mond open. De locatie, het uitzicht, de stijl van het tiny house, alles klopt. Wat een verwennerij was dit! Om mijn 30e verjaardag te vieren verraste Ronny mij met een nachtje bij The Bolder in Noorwegen. Voor even verruilden we ons fijne maar simpele huisje op wielen voor een onderdompeling in luxe en schoonheid. Bucketlist itempje hoor!

Eén grote verrassing

Op 23 juni word ik 30 jaar. Ik geef niet zoveel om mijn verjaardag en verwacht eigenlijk nooit grote of bijzondere cadeaus. Nu al helemaal niet, al rondreizend door Noorwegen. Ronny verbaasde me daarom des te meer toen hij begin juni aankondigde dat ik Pinkstermaandag en de ochtend erna vrij moest houden van werk. Wat we gingen doen, wilde hij niet zeggen. Spannend!

Nieuwsgierig als ik ben probeerde ik in de dagen ervoor flink te vissen, maar Ronny gaf niks prijs. Hij vertelde alleen dat we begin van de middag in Stavanger moesten zijn en dat het iets was voor mijn 30e verjaardag.

De dag is daar

Eindelijk was het dan zover, maandagochtend. Ein-de-lijk vertelde Ronny wat er vandaag op het programma stond. We gaan een nachtje in The Bolder Skylodge slapen. De video op de site maakt me wild van opwinding. Dit is héél mooi en vet! Wat een tof cadeau!

Eerst rijden we naar Stavanger, want bij een delicatessenwinkel daar heeft Ronny borrelhapjes, avondeten en ontbijt besteld om ons nachtje weg compleet te maken. Die moeten even opgehaald worden. We pikken gelijk een ochtendje Stavanger mee en staan stipt om 1 uur voor de deur om ons eten op te halen. We zijn zo benieuwd naar het tiny house, geen tijd te verliezen!

Wauw, wauw, wauw

The Bolder is niet zomaar een accommodatie. Boven het Lysefjord hangen 2 kleine huisjes met spectaculair uitzicht en een stijlvol design. De combi van het uitzicht samen met de exclusiviteit en luxe uitstraling maken deze accommodatie uniek. The Bolder is de hele zomer voller dan volgeboekt, maar precies op 6 juni was er nog een plekje vrij. Daar heeft Ronny zijn kans gegrepen. Wat een topper!

De rest hoef ik je eigenlijk niet te vertellen. De foto’s vertellen alles al. De lodge stelt zeker niet teleur. Wat een uitzicht. Ongelooflijk! Door de grote ramen heb je altijd perfect zicht op de Lysefjord en die is zo mooi. We hebben ook nog eens prachtig weer en genieten tot laat in de avond van deze unieke plek.

Borrelen met dit uitzicht. In slaap vallen met dit uitzicht. Wakker worden met een kopje koffie op bed met dit uitzicht. Verwennerij pur sang!

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Bruno ook een heel fijn huisje. Maar een nachtje in The Bolder is wel een bucketlist dingetje hoor! Hier zullen we nog lang van nagenieten. Een (vroege) 30e verjaardag om nooit te vergeten!

Meer over onze reis door Noorwegen

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook leuk

Noorwegen

Bewonder de iconische berg Segla met een hike naar Mount Hesten

Noorwegen

Waarom je de hike naar Husfjellet op Senja niet wil missen

Noorwegen

Complete route door de paradijselijke Lofoten

Noorwegen

Poseer op de iconische Trolltunga

Noorwegen

Bewonder Preikestolen zonder de massale drukte

Noorwegen

De hike naar Kjeragbolten

Even voorstellen

Hi, wij zijn Ronny & Djura

Gek op reizen, vrijheid en onze bus Bruno. Hoe minder vastigheid, hoe beter! Daarom zijn we sinds 2022 fulltime op pad en parttime aan het werk als digital nomads. Een droomleven! Want dromen zijn er om na te jagen, toch?

Leer ons beter kennen