Chili

Van de droogste woestijn ter wereld in het noorden tot besneeuwde bergtoppen in het zuiden. In dit langgerekte land is de natuur afwisselend en overweldigend. Uitgestrekte vlaktes, diepblauwe meren, enorme vulkanen en spuitende geisers laten je je als mens even heel klein voelen. In bijna 5.000 kilometer rijd je langs alle highlights van het noorden naar het zuiden. De ultieme roadtrip voor avontuurlijke reizigers!

Praktische informatie Chili

Blogs over Chili

1

Een dag in het creatieve hart van Chili: Valparaiso

Heel veel leuke steden heeft Chili niet (sorry, Chili!), maar Valparaiso is hierop een uitzondering. De stad heeft een rauw randje, kleurrijke wijken en barst van de creatieve talenten. In de smalle straatjes vind je tal van kunstgalerieën en loop je langs de mooiste street art. Al die kleuren en creativiteit maken je vrolijk!

1

Over de eerste keer op een slaapzaal, gedoe met de laatste spuit & meer | Persoonlijke update

Wat is er afgelopen tijd weer ontzettend veel gebeurd! We arriveerden in Chili, reden met een enorme auto door adembenemende landschappen, dronken fantastische wijnen, staken de grens over naar Argentinië (en terug) en we hiketen tot we er (bijna) bij neervielen. In dit blog lees je wat we afgelopen weken hebben meegemaakt en wat er op de planning staat voor de laatste twee weekjes van wereldreis deel 2!

1

Een roadtrip langs de mooiste plekken in de Atacama woestijn, Chili

De Atacama woestijn is waanzinnig mooi. Het uitgestrekte landschap met haar blauwe meren, hoge vulkaantoppen en immense zoutvlaktes is het ultieme terrein voor een mooie roadtrip. In twee dagen crossten we met een gehuurde auto langs de tofste plekken in de Atacama woestijn. Onvergetelijke dagen!

Beziens­waardigheden Chili

Geyser del Tatio

Chili

Valle de la Luna

Chili

Laguna Chaxa

Chili

Merengebied

Chili