Chili

Van de droogste woestijn ter wereld in het noorden tot besneeuwde bergtoppen in het zuiden. In dit langgerekte land is de natuur afwisselend en overweldigend. Uitgestrekte vlaktes, diepblauwe meren, enorme vulkanen en spuitende geisers laten je je als mens even heel klein voelen. In bijna 5.000 kilometer rijd je langs alle highlights van het noorden naar het zuiden. De ultieme roadtrip voor avontuurlijke reizigers!

Praktische informatie Chili

Blogs over Chili

3

De top 10 reislanden voor 2018

Waar moet je volgend jaar nu écht naartoe? Over die vraag buigen ze zich ieder jaar bij Lonely Planet. Auteurs, bloggers en redacteurs gaan met elkaar in discussie: wat is hip, waar doe je echt nieuwe ervaringen op en welke landen worden ondergewaardeerd? Uiteindelijk komt er dan een top 10 aan beste reislanden voor 2018 uit. Een fantastische inspiratie wat er op het verlanglijstje moet voor volgend jaar!

0

De route van onze wereldreis

Een maand of zeven geleden hadden Djura en ik een wild idee. Dat idee groeide in enkele weken uit tot een concreet plan en eind september hakten we de knoop door. We gaan op wereldreis! We droomden er al langer over om voor een langere periode op reis te gaan, maar op één of andere manier durfden we het maar niet aan. Nu wel! Afgelopen week bestelden we onze ‘one-way-tickets’ naar Bangkok. Benieuwd? Ik vertel je graag over ons plan!

Beziens­waardigheden Chili

Rancagua

Chili

Torres del Paine

Chili

Geyser del Tatio

Chili

Laguna Chaxa

Chili