Luckydaisy’s Buffalo House

Luckydaisy’s Buffalo House is de perfecte uitvalsbasis voor waanzinnige dagen in Sapa. Al meer dan 6 jaar lang runnen de Nederlandse Eddie (oprichter) en Vietnamese Hien (eigenaar) de homestay en het restaurant met heel hun hart. Bij Luckydaisy’s kun je slapen in toffe verblijven, geniet je van een fijne sfeer en goed eten & drinken in de Bamboo Bar en je boekt er een unieke trekking langs de mooiste plekken in de vallei.

Blogs in samenwerking met Luckydaisy’s Buffalo House

3

Travly’s tip in Sapa: Luckydaisy’s Buffalo House

10 mei 2018

Ga je binnenkort reizen door Vietnam, grote kans dat ook Sapa op je verlanglijstje staat. En volledig terecht! De rijstvelden en -terrassen in de groene vallei zijn waanzinnig mooi. Helaas is Sapa zelf erg toeristisch geworden en vanuit de stad heb je helemaal geen zicht op de beroemde rijstvelden. Hoe cool zou het zijn als je gewoon tussen al dit moois kunt slapen? Goed nieuws: dat kan! Bij Luckydaisy’s Buffalo House verblijf je in het dorpje Ta Van en word je middenin de vallei wakker. Een betere tip voor je bezoek aan Sapa kunnen we je niet geven!

1

Voor op je bucketlist: een trekking langs de spectaculaire rijstvelden van Sapa

6 mei 2018

Al sinds het bedenken en plannen van onze wereldreis staat Sapa in Vietnam heel hoog op onze bucketlist. In het bergachtige noorden van Vietnam vind je namelijk vlakbij Sapa de groenste valleien, vol met duizenden rijstterrassen. Afgelopen weekend waren we eindelijk op deze prachtplek en gelijk werden we overdonderd door de schoonheid van de bergen, vallei en rijstvelden. Toen we een dagtrekking deden onder leiding van een lokale H'mong gids konden we de omgeving pas echt goed in ons opnemen. De fenomenale uitzichten, honderden kleuren groen en de authentieke bergdorpjes zullen we nooit meer vergeten. Deze trekking is nu al een hoogtepunt van onze wereldreis!

Kaart laden...

Luckydaisy’s Buffalo House

Tavan Giay 1
Sapa, Vietnam

093 223 47 40

https://www.facebook.com/BambooBarSapa/