Spanje

Wat is Spanje een heerlijk land! Steden als Barcelona, Sevilla en Madrid zijn perfect voor een leuke stedentrip. Het warme klimaat en de ellenlange kustlijn trekt ook zon- en strandaanbidders naar dit land. De smakelijke tapas en kwaliteitswijnen zijn daarbij natuurlijk nog een extra pluspunt! Op de eilanden kun je feesten tot in de late uurtjes, terwijl andere plekken lekker rustig zijn en ideaal voor gezinnen of stellen. Door de grote veelzijdigheid is Spanje een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud.

Praktische informatie Spanje

Blogs over Spanje

2

Gek op carnaval? Dit zijn de tofste carnavals ter wereld!

Tel jij de weken al een tijdje af, ken je alle teksten van de carnavalsliedjes uit je hoofd en heb je je creatiefste outfit al klaarliggen? Dan móet je wel een echte fan zijn van carnaval. Dit weekend gaat het in het zuiden van Nederland weer helemaal los. Verklede feestvierders nemen de steden én dorpen compleet over en bij ieder café hoor je de vrolijke carnavalskrakers uit de speakers knallen. Niet alleen in Nederland wordt carnaval uitbundig gevierd. Op meerdere plekken in de wereld pakken ze groots uit. Ideetje voor volgend jaar?

1

Naar de zon in november: 8 stralende topbestemmingen

Heb jij er ook altijd zo’n moeite mee als de temperatuur daalt, het hele dagen regent en waait en de blaadjes van de bomen vallen? Het beste medicijn voor die aankomende winterdip is een vakantie naar een bestemming met volop zon! Wij vertrekken 13 november hoogstwaarschijnlijk naar de Thaise zon, maar er zijn nog meer fijne bestemmingen met veel zon in november. Haal je zonnebril uit de kast en genieten maar!

0

10x doen op familievakantie in Moraira

Een fijne villa met eigen zwembad in een zonnig land en met mijn lieve ouders, zussen en alle aanhang. De ingrediënten voor een heerlijke vakantie! We verbleven in Moraira, een stadje aan de Spaanse kust ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Valencia. We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad. Een perfecte mix van actieve dagen, slenteren door schattige stadjes en genieten van heerlijk eten en drinken. Ben jij in de buurt van Moraira, dan zijn deze activiteiten sowieso de moeite waard!

Beziens­waardigheden Spanje

Andalusië

Spanje

Ibiza

Spanje

Valencia

Spanje

Barcelona

Spanje