Singapore

Wie houdt van een bruisende en moderne stad, moet zeker een bezoek brengen aan Singapore. De Aziatische stadstaat behoort tot één van de meest welvarende landen ter wereld. Je loopt er tussen ontelbare wolkenkrabbers en shopliefhebbers halen hun hart op bij de vele winkelcentra. In de wijken Little India en Chinatown word je verrast door de vele geuren en kleuren, waardoor je dat typische Aziatische gevoel krijgt. Een leuke stop voor een paar dagen!

Praktische informatie Singapore

Blogs over Singapore

0

Mini-gids voor een bezoek aan Singapore | Bezienswaardigheden, vervoer en meer!

Het derde deel van onze wereldreis begon met een paar dagen Singapore. Dit welvarende land is precies het tegenovergestelde van hoe wij Azië kennen. Singapore is namelijk absurd gestructureerd, heel schoon en erg modern. Dat maakt het een interessante bestemming voor een paar dagen! In dit blog vertellen we wat er te doen en te zien is in Singapore, hoe je je makkelijk verplaatst en waar in de stad je leuke accommodaties vindt.

2

Wat kost een paar dagen in Singapore? | Alles over prijzen en een reëel dagbudget

Met een indrukwekkende skyline en de beroemde Supertrees bij Gardens by the Bay is Singapore een stad die je gezien wil hebben! Alhoewel Singapore in de buurt ligt van Maleisië, Thailand en Vietnam, liggen de prijzen hier toch echt heel anders. Singapore is een welvarend land en je zult een hoger dagbudget nodig hebben voor je verblijf in Singapore. Hoeveel euro per dag dan wel realistisch is? Dat vertellen we je in dit kostenblog!

0

Opvallend in Singapore: de strenge regels en absurde straffen

Ik had al eens gehoord dat Singapore gekke wetten heeft en dat regels streng gehandhaafd worden. Mede daardoor is het land zo ontzettend schoon en veilig. Hartstikke goed natuurlijk! Maar toch zit er ook een keerzijde aan… We vertellen je wat ons is opgevallen tijdens onze drie dagen in Singapore.

Beziens­waardigheden Singapore

Sentosa Island

Singapore

Marina Bay Sands Hotel

Singapore

Chinatown

Singapore

Singapore Flyer

Singapore