Portugal

Met prachtige natuur, een heerlijk klimaat en sfeervolle steden kruipt Portugal steeds meer uit de schaduw van grote broer Spanje. Op de eilanden Madeira en de Azoren zie je natuurpracht in haar zuiverste vorm. De Algarve staat bekend om de mooie kustlijn en in Porto en Lissabon proef je de authentieke Portugese cultuur. Een top vakantiebestemming voor jong en oud!

Praktische informatie Portugal

Blogs over Portugal

1

8 ultieme vakantiebestemmingen voor natuurliefhebbers – in Europa

Voor adembenemend mooie natuur hoef je niet perse buiten Europa te zijn. Ook binnen ons eigen continent heb je plekken waar je mond open valt van het natuurschoon. Deze 8 gebieden in Europa zijn de ultieme vakantiebestemming voor diegene die wil wandelen, fietsen of roadtrippen door een betoverende omgeving!

3

De top 10 reislanden voor 2018

Waar moet je volgend jaar nu écht naartoe? Over die vraag buigen ze zich ieder jaar bij Lonely Planet. Auteurs, bloggers en redacteurs gaan met elkaar in discussie: wat is hip, waar doe je echt nieuwe ervaringen op en welke landen worden ondergewaardeerd? Uiteindelijk komt er dan een top 10 aan beste reislanden voor 2018 uit. Een fantastische inspiratie wat er op het verlanglijstje moet voor volgend jaar!

0

De mooiste vakantie eilanden in Zuid-Europa

Zin in een heerlijke vakantie op een fijn eiland? Op deze mooie vakantie eilanden kun je genieten van heerlijk weer en een prachtige omgeving. Weet jij nog niet welk eiland het wordt deze zomer? We zetten de mooiste vakantie eilanden in Zuid-Europa voor je op een rij.

Beziens­waardigheden Portugal

Sintra

Portugal

Azoren

Portugal

Porto

Portugal

Lissabon

Portugal