Nieuwe aanwinst: Onze wereldreis herinneringen aan de muur

12 augustus 2019

We zijn nu alweer twee maanden terug van onze wereldreis en hebben het ‘gewone leventje’ opgepakt. We zijn allebei aan het werk, wonen in ons appartement in Breda en hebben afspraken voor over 6 weken in onze agenda staan. Maar er is één wezenlijk verschil met voor de wereldreis: we genieten nog volop na van ons grote avontuur. We hebben zoveel mooie momenten beleefd en prachtige plekken bezocht. Daar willen we iedere dag aan herinnerd worden. Met onze nieuwe aanwinst – foto’s op aluminium – in onze huiskamer lukt dat nog veel beter!

We hebben duizenden schitterende foto’s gemaakt en nog veel meer fijne herinneringen in ons hoofd van onze wereldreis. Wij vinden het belangrijk om deze herinneringen levend te houden en ook nu nog te genieten van al die waanzinnige plekken en momenten. Daarom maakten we bijvoorbeeld van ieder deel van onze wereldreis een enorm fotoboek van 120 pagina’s. Toch was dat voor ons nog niet genoeg. We wilden iets moois maken wat we in onze huiskamer konden ophangen. Zo zouden we gegarandeerd iedere dag aan onze wereldreis herinnerd worden!

Foto’s op aluminium

Dat het iets met foto’s moest worden was ons al snel duidelijk. We wilden het liefste iets van decoratie waar we meerdere foto’s in kwijt zouden kunnen. Na wat googelen kwamen we terecht op de website van deJouwe.com. Zij bieden wanddecoratie die je helemaal kunt customizen. Ronny ging gelijk wat photoshoppen om iets leuks te bedenken en na wat probeersels kwamen we uit bij de vierkante foto’s op aluminium. We kozen ervoor om 12 foto’s te laten drukken die we in 3 rijen van 4 foto’s zouden hangen. We hangen de foto’s op een donker geschilderde muur, zodat de kleuren nog beter naar voren komen. Het idee was geboren!

Van bestellen tot ophangen

Het leuke is dat je op de website van deJouwe je ontwerp helemaal kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit meerdere vormen (vierkant, rond of hexagon), formaten en samenstellingen. Je kunt designs van deJouwe gebruiken (en eventueel aanpassen) of helemaal je eigen ontwerp maken.

Na lang wikken en wegen welke foto’s we zouden gebruiken – dat is best moeilijk als je er 12 moet kiezen uit duizenden – en nadat we goed hebben nagedacht over de samenstelling, drukken we op de bestelknop. Een paar dagen later hebben we onze foto’s binnen. Ze zien er fantastisch uit!

Ik heb echt twee linkerhanden, maar zelfs ik kon de foto’s op de muur bevestigen. Je hoeft namelijk geen gaten te boren of wat dan ook, je hangt de foto’s gewoon op met de bijgeleverde plakstrips. Zorg dat de eerste foto goed recht hangt en daarna kun je met het deJouwe blokje (zie foto) de andere foto’s op exact dezelfde afstand van elkaar hangen. Een kind kan de was doen. Daar houd ik van! :-)

Breng jouw muur tot leven

De slogan van deJouwe is “breng jouw muur tot leven” en dat is zeker gelukt. We kijken nu wel meerdere keren per dag naar de foto’s aan de muur en we hebben het samen vaak over de momenten die we op de foto’s zien. Herinneringen moet je koesteren en levend houden en door ze aan de muur te hangen lukt dat heel goed. Wij zijn onwijs blij met onze wanddecoratie en kunnen het echt aanbevelen. Of je nou ook foto’s van een verre reis hebt of juist van je geliefde, gezin of vrienden, het is fijn om deze belangrijke momenten en/of mensen zo prominent in je huis te hebben hangen.

En als je toch eens een keer wilt wisselen met de foto’s, dan kun je ze makkelijk van de muur halen (zonder die te beschadigen) en er een andere foto voor in de plaats hangen. Leuk, toch?

Onze wanddecoratie is gedeeltelijk gesponsord door deJouwe.com. Deze samenwerking heeft de inhoud van dit blog op geen enkele wijze beïnvloed. Wij geven gewoon onze eerlijke mening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

Populair op Travly