Rechten

Alle content op Travly valt onder het auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming mag je niets overnemen of kopiëren. Uitzondering hierop is het uitprinten van informatie voor niet-commerciële doeleinden.

Disclaimer

Alle informatie op Travly is met zorg samengesteld. Natuurlijk kan er ergens een foutje zijn gemaakt of kan informatie niet meer 100% juist zijn. Aan de informatie op deze site kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Travly is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook door het verstrekken van onjuiste informatie. Als je informatie vindt die niet juist of onvolledig is, wil je ons hiervan dan op de hoogte brengen via het contactformulier. Alvast bedankt!

Travly kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Travly.

Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Travly bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

Samenwerkingen & affiliate links

Sommige blogs zijn geschreven in samenwerking met een organisatie. Wij testen dan bijvoorbeeld een product, hostel of gaan (met korting) mee op een excursie en schrijven hier vervolgens een blog over. Wanneer een blog of andere uiting in samenwerking is met een organisatie, vermelden we dit duidelijk in het artikel. Tevens beïnvloedt het absoluut niet wat we schrijven. We zijn altijd helemaal eerlijk over het product, hostel, de tour, enzovoort, want ons belangrijkste doel is om jou als lezer handige en eerlijke tips te geven. Je kunt er dus altijd op rekenen dat wat wij schrijven niet beïnvloed is door een samenwerking of financiële vergoeding.

Daarnaast kun je op Travly affiliate links tegenkomen. Wanneer wij linken naar een product, hostel, etcetera op een externe website en jij koopt dit via onze link, dan krijgen wij een kleine commissie. Jij betaalt hier echter niks extra’s voor! De commissies gebruiken we o.a. om Travly up & running te houden en jou te blijven voorzien van de leukste blogs en handigste informatie.

Populair op Travly