Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika raak je niet snel uitgekeken! Het wereldberoemde Kruger Park is dé plek om de Big Five te spotten, maar ook in het Addo Elephant National Park zie je de mooiste dieren. Drakensbergen en de Blyde River Canyon geven je fenomenale uitzichten en natuurlijk breng je een paar dagen door in het bruisende Kaapstad. Of je nou houdt van wildlife, gebergte, steden of wijn, in Zuid-Afrika zit je voor dit alles goed!

Praktische informatie Zuid-Afrika

Blogs over Zuid-Afrika

0

23 dagen, 6.000 kilometer en 10 prachtplekken – de ultieme route door zuidelijk Afrika

Kilometerslange vlaktes, immense zandduinen, kletterende watervallen en waanzinnig wildlife. Daar denk ik aan als ik terugdenk aan onze reis door zuidelijk Afrika in 2016. Twee jaar geleden vertrokken we op dit avontuur en wat heeft de Afrikaanse wildernis indruk op me gemaakt. Tijd om die mooie herinneringen terug te halen aan de hand van onze lange maar indrukwekkende route!

3

De top 10 reislanden voor 2018

Waar moet je volgend jaar nu écht naartoe? Over die vraag buigen ze zich ieder jaar bij Lonely Planet. Auteurs, bloggers en redacteurs gaan met elkaar in discussie: wat is hip, waar doe je echt nieuwe ervaringen op en welke landen worden ondergewaardeerd? Uiteindelijk komt er dan een top 10 aan beste reislanden voor 2018 uit. Een fantastische inspiratie wat er op het verlanglijstje moet voor volgend jaar!

1

Naar de zon in november: 8 stralende topbestemmingen

Heb jij er ook altijd zo’n moeite mee als de temperatuur daalt, het hele dagen regent en waait en de blaadjes van de bomen vallen? Het beste medicijn voor die aankomende winterdip is een vakantie naar een bestemming met volop zon! Wij vertrekken 13 november hoogstwaarschijnlijk naar de Thaise zon, maar er zijn nog meer fijne bestemmingen met veel zon in november. Haal je zonnebril uit de kast en genieten maar!

Beziens­waardigheden Zuid-Afrika

Kruger National Park

Zuid-Afrika

Wijnlanden

Zuid-Afrika

Blyde River Canyon

Zuid-Afrika

Garden Route

Zuid-Afrika