Botswana

In Botswana geniet je van de schitterende natuur en de wilde dieren. In het waterrijke Chobe natuurpark zie je met wat geluk wel tientallen olifanten! De Okavangodelta is niet alleen een mooie bestemming qua wildlife, maar ook het gebied zelf is adembenemend met al haar smalle wateren, hoge gras en groene eilandjes. En wist je dat in Botswana één van de grootste zoutvlaktes ter wereld ligt? Op safari in Botswana is het puur genieten!

Praktische informatie Botswana

Blogs over Botswana

0

23 dagen, 6.000 kilometer en 10 prachtplekken – de ultieme route door zuidelijk Afrika

Kilometerslange vlaktes, immense zandduinen, kletterende watervallen en waanzinnig wildlife. Daar denk ik aan als ik terugdenk aan onze reis door zuidelijk Afrika in 2016. Twee jaar geleden vertrokken we op dit avontuur en wat heeft de Afrikaanse wildernis indruk op me gemaakt. Tijd om die mooie herinneringen terug te halen aan de hand van onze lange maar indrukwekkende route!

0

Slapen op de oevers van de Okavangodelta

Tijdens onze rondreis in Zuidelijk Afrika hebben we enkele dagen doorgebracht in de Okavangodelta in Botswana. Echt een bijzonder gebied vol met water en natuur. Zo mooi, zo relaxt. Deze immense binnenlandse delta moet je echt zien als je in Botswana bent!

Beziens­waardigheden Botswana

Makgadikgadi Pans

Botswana

Okavangodelta

Botswana

Chobe National Park

Botswana

Central Kalahari Game Reserve

Botswana