Over Travly

Inspirerende reisverhalen, handige tips en waanzinnige foto’s van plekken over de hele wereld. Wij krijgen er geen genoeg van! Ons enthousiasme voor reizen en het ontdekken van de wereld is zo groot, dat moeten we gewoon wel met je delen. We hebben diverse landen in Afrika en Azië bezocht en het reisvirus heeft ons goed te pakken gekregen. Daarom maakten we plannen voor een wereldreis van minimaal een jaar. Onze gekte voor het reizen is zo groot dat we daar met alle liefde een goede baan en een fijn appartement voor opgeven. Helaas kwam er een flinke kink in de kabel. In de zomer van 2017 kregen we slechts nieuws over Djura’s gezondheid. Een tijd lang was het onduidelijk of en hoe onze wereldreis nog door zou kunnen gaan, maar gelukkig zijn we in maart 2018 vertrokken! Geniet je met ons mee?

Onze liefde voor reizen uitgelegd

Voordat we het besluit namen om het anders te doen en op wereldreis te gaan, hadden we al een hartstikke fijn en goed leven. Alles liep op rolletjes. Ronny had een goede baan in de ICT als front-end developer en maakte webapplicaties. Djura heeft na haar master in marketing gewerkt binnen een grote e-commerce organisatie en als vestigingsmanager bij een uitzendbureau. Leuke banen met mooie kansen, een fijn appartement en ontzettend lieve familie en vrienden om ons heen. Maar door onze reizen in Afrika en Azië realiseerden we ons al snel dat we van reizen het meest gelukkig worden. Samen de wereld over! En waarom zou je je leven niet laten leiden door hetgeen wat je het liefste doet?

Allebei voelen we een grote drang om de wereld te zien én om het anders te doen. Het leven is kort en voor iedereen kan het zomaar over zijn. Zoveel mogelijk genieten en dingen doen waar je blij van wordt dus! Iedereen weet dat wel, maar toch laten we ons zo vaak tegenhouden door praktische dingen, zoals je werk, je huis of misschien gewoon simpelweg omdat je alle vastigheid overboord gooit. Maar, uiteindelijk kwamen we tot het inzicht dat die vastigheid en routine ons minder waard is dan de vrijheid en de herinneringen die je ervoor terug krijgt. En we gaan niet wachten op “het juiste moment”, want je weet gewoon niet hoe je leven er volgende week, volgende maand of volgend jaar uit ziet. Niet aarzelen dus, maar gewoon dromen laten uitkomen, en het liefst nu!

Wat is er nu mooier dan met je grote liefde, die tegelijkertijd je aller-, aller-, allerbeste vriend(in) is, de wereld te ontdekken? Genieten van de vrijheid, de adembenemende natuur en interessante mensen en hun levenswijze. We nemen je graag mee in onze belevenissen. Gewoon om je even een glimlach te geven of om je te helpen met de voorbereiding voor je eigen reis. Wil je ons iets vragen, neem gerust eventjes contact op. Graag zelfs!

Populair op Travly