Over Travly

Inspirerende reisverhalen, handige tips en waanzinnige foto’s van plekken over de hele wereld. Wij krijgen er geen genoeg van! Ons enthousiasme voor reizen en het ontdekken van de wereld is zo groot, dat moeten we gewoon wel met je delen. We zijn zelfs zo gek op reizen dat we in maart 2018 alle vastigheid overboord gooiden en 15 maanden op wereldreis gingen. We gaven daar met alle liefde een goede baan en een fijn appartement voor op. Helaas kunnen we dit droomleven niet voor eeuwig blijven duren en zijn we sinds de zomer van 2019 terug in Nederland. Maar we zijn nog lang niet uitgereisd. Geniet je met ons mee van alles wat de wereld te bieden heeft?

Onze liefde voor reizen uitgelegd

Voordat we het besluit namen om het anders te doen en op wereldreis te gaan, hadden we al een hartstikke fijn en goed leven. Alles liep op rolletjes. Ronny had een goede baan in de ICT als front-end developer en maakte webapplicaties. Djura heeft na haar master in marketing gewerkt binnen een grote e-commerce organisatie en als vestigingsmanager bij een uitzendbureau. Leuke banen met mooie kansen, een fijn appartement en ontzettend lieve familie en vrienden om ons heen. Maar door onze trips van 3 weken in Afrika en Azië realiseerden we ons al snel dat we van reizen het meest gelukkig worden. Samen de wereld over! En waarom zou je je leven niet laten leiden door hetgeen wat je het liefste doet?

Allebei voelen we een grote drang om veel van de wereld te zien én om het anders te doen. Het leven is kort en kan van de ene op de andere dag ingrijpend veranderen. Zoveel mogelijk genieten en dingen doen waar je blij van wordt dus! Iedereen weet dat wel, maar toch laten we ons zo vaak tegenhouden door praktische dingen, zoals je werk, je (koop)huis of misschien gewoon simpelweg omdat je alle vastigheid overboord gooit. Toen we in de zomer van 2017 slecht nieuws kregen over Djura’s gezondheid, werd het ons alleen maar duidelijker dat we vooral niet moesten wachten op “het juiste moment”. Wij hebben gemerkt dat we het allergelukkigst zijn als we samen de wereld ontdekken. De vrijheid, het samen zijn en de herinneringen die we samen maken zijn voor ons van onschatbare waarde. Daarom zetten we alles op alles om onze wereldreis toch werkelijkheid te maken.

Met Travly hopen we je te kunnen inspireren om je dromen na te jagen. Niet teveel te denken in problemen, maar in oplossingen en mogelijkheden. En wacht vooral niet te lang met het realiseren van je dromen. Want je weet gewoon niet hoe je leven er volgende week, volgende maand of volgend jaar uit ziet. Niet aarzelen dus, maar gewoon dromen laten uitkomen, en het liefst nu!

Handige informatie & persoonlijk advies

Naast inspireren willen we je ook graag laten zien wat je kunt verwachten van een bestemming, wat de leukste highlights zijn, wat voor ons tegenviel, hoe je makkelijk rondreist in een land en wat handig is om te weten voor je vertrekt. Daarom schrijven we uitgebreide blogs waarin we vertellen hoe wij een bestemming of bezienswaardigheid hebben ervaren en geven we tegelijkertijd praktische informatie over deze plek. Zo weet je bijvoorbeeld hoe je het gemakkelijkste ergens komt of hoe je de ergste drukte bij een bekende bezienswaardigheid kunt vermijden.

Omdat we zo dol zijn op reizen en alles wat ermee te maken heeft, hebben we sinds kort Travly’s Reiscoach geïntroduceerd. Voor een kleine vergoeding helpen we je bij het voorbereiden en organiseren van je reis. Je mag ons bestoken met alle vragen die je hebt over reizen. We helpen en adviseren je zoveel als jij dat wil. We kunnen samen met jou een reisroute samenstellen, we geven je advies over bestemmingen die passen bij jouw wensen en we kunnen accommodaties of vervoer voor je uitzoeken of regelen. Dat scheelt jou weer tijd en misschien ook wel stress. Hopelijk kunnen we je met onze kennis en ervaring helpen om jouw reis onbezorgder en onvergetelijker te maken!

Populair op Travly