Kroatië

Kroatië is een heerlijk en veelzijdig vakantieland. Zonnig weer, een schitterende kustlijn en eilanden met witte stranden en helder water maken het een topbestemming voor de zomervakantie. Maar ook als natuurliefhebber of cultuursnuiver kom je hier niks tekort. In de steegjes van Trogir, Split en Dubrovnik ervaar je het authentieke Kroatië. De Plitvice Meren en Krka watervallen zijn met hun groene bossen en helderblauwe water een lust voor het oog!

Praktische informatie Kroatië

Blogs over Kroatië

1

8 ultieme vakantiebestemmingen voor natuurliefhebbers – in Europa

Voor adembenemend mooie natuur hoef je niet perse buiten Europa te zijn. Ook binnen ons eigen continent heb je plekken waar je mond open valt van het natuurschoon. Deze 8 gebieden in Europa zijn de ultieme vakantiebestemming voor diegene die wil wandelen, fietsen of roadtrippen door een betoverende omgeving!

0

Wat kost een vakantie in Kroatië?

Vorige week hebben we een mini-roadtrip door Kroatië gemaakt. Voor ons een nieuw land en dan is het altijd even lastig in te schatten hoe de prijzen liggen. Ik hoor best wel verschillende verhalen over de prijzen in Kroatië. Sommige mensen zeggen dat het er spotgoedkoop is, maar is dat eigenlijk wel zo? Spoiler: Nee, Kroatië is niet heel veel goedkoper dan andere, zonnige vakantiebestemmingen. In deze blog geef ik je een indicatie van de prijzen die je kunt verwachten in dit schitterende land.

Beziens­waardigheden Kroatië

Dubrovnik

Kroatië

Zagreb

Kroatië

Brač

Kroatië

Split

Kroatië