Italië

Italië is een waanzinnige bestemming in Europa. De wereldstad Rome is enorm populair en ook de grachtengordels van Venetië blijven verliefde stellen naar dit land trekken. Langs de Amalfikust rijd je één van de mooiste kustroutes ter wereld en in het binnenland vind je de meest authentieke bergdorpjes. Rome is natuurlijk rijk aan cultuur en historie, maar ook in Florence barst het van de interessante geschiedenis en gebouwen. Tel hier het verrukkelijke eten bij op en je snapt waarom Italië een bestemming is die nooit verveelt!

Praktische informatie Italië

Blogs over Italië

2

Gek op carnaval? Dit zijn de tofste carnavals ter wereld!

Tel jij de weken al een tijdje af, ken je alle teksten van de carnavalsliedjes uit je hoofd en heb je je creatiefste outfit al klaarliggen? Dan móet je wel een echte fan zijn van carnaval. Dit weekend gaat het in het zuiden van Nederland weer helemaal los. Verklede feestvierders nemen de steden én dorpen compleet over en bij ieder café hoor je de vrolijke carnavalskrakers uit de speakers knallen. Niet alleen in Nederland wordt carnaval uitbundig gevierd. Op meerdere plekken in de wereld pakken ze groots uit. Ideetje voor volgend jaar?

0

De mooiste vakantie eilanden in Zuid-Europa

Zin in een heerlijke vakantie op een fijn eiland? Op deze mooie vakantie eilanden kun je genieten van heerlijk weer en een prachtige omgeving. Weet jij nog niet welk eiland het wordt deze zomer? We zetten de mooiste vakantie eilanden in Zuid-Europa voor je op een rij.

0

Travly’s tip in Rome: Meccanismo

Half oktober zijn we lekker een paar dagen naar Rome geweest. Heerlijk om er even samen uit te zijn! We sliepen in Trastevere, wat mij betreft de leukste wijk van Rome. Meccanismo was een restaurantje waar we vaak terug zijn gekomen. We leggen uit waarom!

Beziens­waardigheden Italië

Sicilië

Italië

Amalfikust

Italië

Cinque Terre

Italië

Florence

Italië