Mijn Travly

Is jouw bucketlist ook zo oneindig lang dat je het niet meer bij kunt houden, wil je highlights die hoog op je verlanglijstje staan makkelijk terug kunnen vinden en in één oogopslag zien welke landen in de wereld je al bezocht hebt? Dan is een account op Mijn Travly iets voor jou. Binnen enkele seconden heb je je geregistreerd en kun je aan de slag! Je stelt je eigen bucketlist samen en maakt lijstjes met hoogtepunten voor je volgende reis. En natuurlijk allemaal 100% gratis. Ideaal voor de echte reisfanaten!

Maak je eigen bucketlist

Op Travly vind je informatie over meer dan 300 highlights! Sommige highlights spreken je heel erg aan en wil je graag op je bucketlist zetten. Of je bent bezig met het voorbereiden van een reis en je wil opslaan naar welke plekken je sowieso toe gaat. Dan is de bucketlist op Mijn Travly enorm handig! Met één klik plaats je een highlight op je bucketlist of op een andere zelf gemaakte lijst. Zo vind je snel jouw favoriete plekken op de wereld terug!

Benieuwd hoeveel van de wereld je al gezien hebt?

Bij reizen gaat het zeker niet om een cijfertje van het aantal landen dat je hebt gezien, maar een kraskaart waarbij je in één oogopslag ziet op welke plekken in de wereld je geweest bent is toch altijd wel leuk! Op Mijn Travly geef je eenvoudig aan in welke landen je al geweest bent en op de kaart worden die landen gelijk ingekleurd. Zo krijg je goed overzicht van de ‘witte plekken’ en heb je gelijk een excuus voor het plannen van je volgende reis!

Inloggen met Facebook of Instagram

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Je hebt daarom de keuze om je Travly account te koppelen aan je Facebook of Instagram account. Als je ingelogd bent op je gekoppelde social media account, ben je ook gelijk ingelogd bij Travly. Dat scheelt weer een extra wachtwoord onthouden. ;-) En wees niet bang, we gaan niet vanuit jouw social media account berichten plaatsen of andere gekke dingen doen. Deze functionaliteit is enkel om voor jou het inloggen makkelijker te maken.