Cambodja

Ream National Park

Slechts 15 kilometer ten oosten van Sihanoukville vind je Ream National Park. Het is een goede plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en je te wanen in de groene natuur. Het landschap in het park is afwisselend. Dichtbegroeide bossen, langgerekte stranden en kletterende watervallen zijn te vinden in het park!

In het park leven slangen, varanen, apen en meer dan 200 vogelsoorten. Onder leiding van een ranger kun je de natuur in het park ontdekken. Je kunt een wandeling doen door de groene bossen of proberen wilde dieren te spotten vanaf een bootje op het water. Echter zijn de ervaringen in het Ream National Park erg wisselend. Ook onze ervaring in het natuurpark was niet heel bijzonder. Maar je kunt het altijd zelf gaan ervaren natuurlijk en zo je eigen mening vormen over het park!

Hoe kom je in Ream National Park?

Ream National Park ligt vlakbij de stad Sihanoukville. Vanuit Sihanoukville kun je met een tour naar het park, maar je kunt er ook gerust op eigen gelegenheid naartoe met een gehuurde scooter. Ben wel voorzichtig onderweg, want je moet over een vrij drukke weg rijden met veel bouwverkeer en vrachtwagens.

Overnachten

Populair op Travly