Zuid-Amerika

Als reiziger ben je nooit uitgekeken in Zuid-Amerika. De wonderschone landschappen, koloniale steden en vriendelijke mensen zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Het magische Machu Picchu, de groene Amazone, het uitgestrekte Salar de Uyuni en het imposante Patagonië behoren zeker tot de top bezienswaardigheden van dit continent. Je reist door prachtige natuur, sfeervolle steden en ontdekt de boeiende geschiedenis van dit werelddeel. Zuid-Amerika verveelt nooit!

Praktische informatie Zuid-Amerika

Blogs over Zuid-Amerika

1

Een dag in het creatieve hart van Chili: Valparaiso

Heel veel leuke steden heeft Chili niet (sorry, Chili!), maar Valparaiso is hierop een uitzondering. De stad heeft een rauw randje, kleurrijke wijken en barst van de creatieve talenten. In de smalle straatjes vind je tal van kunstgalerieën en loop je langs de mooiste street art. Al die kleuren en creativiteit maken je vrolijk!

1

Over de eerste keer op een slaapzaal, gedoe met de laatste spuit & meer | Persoonlijke update

Wat is er afgelopen tijd weer ontzettend veel gebeurd! We arriveerden in Chili, reden met een enorme auto door adembenemende landschappen, dronken fantastische wijnen, staken de grens over naar Argentinië (en terug) en we hiketen tot we er (bijna) bij neervielen. In dit blog lees je wat we afgelopen weken hebben meegemaakt en wat er op de planning staat voor de laatste twee weekjes van wereldreis deel 2!

1

Een roadtrip langs de mooiste plekken in de Atacama woestijn, Chili

De Atacama woestijn is waanzinnig mooi. Het uitgestrekte landschap met haar blauwe meren, hoge vulkaantoppen en immense zoutvlaktes is het ultieme terrein voor een mooie roadtrip. In twee dagen crossten we met een gehuurde auto langs de tofste plekken in de Atacama woestijn. Onvergetelijke dagen!

Beziens­waardigheden Zuid-Amerika

Laguna Tebinquinche

Chili

Laguna Chaxa

Chili

Kuélap

Peru

Villa de Leyva

Colombia