Travly’s tip in Rome: Meccanismo

Italië 19 oktober 2016

Half oktober zijn we lekker een paar dagen naar Rome geweest. Heerlijk om er even samen uit te zijn! We sliepen in een AirBnB in Trastevere, wat mij betreft de leukste wijk van Rome. Rond borrel- en etenstijd waren we dan ook vaak in Trastevere te vinden. Toen we eenmaal bij Meccanismo waren gaan zitten, zijn we daar in korte tijd nog een paar keer terug gegaan!

Sfeer

Meccanismo heeft een warme en ongedwongen sfeer. Heerlijk om ’s ochtends op je gemak te ontbijten, maar ook erg leuk voor een wijntje of biertje in de avond. Meccanismo is Italiaans voor mechanisme en dit is leuk doorgevoerd in de inrichting. Het personeel is vriendelijk en je voelt je hier snel op je gemak. Fijne sfeer dus!

Ontbijt

Hmmm, wat hebben ze hier een fijn ontbijt! Veel keuze en het zag er allemaal zo lekker uit. Uiteindelijk kozen wij voor ei met bacon én american pancakes. Dat smaakte echt heerlijk en het vulde goed. Altijd fijn als je nog een hele dag struinen door de stad te gaan hebt natuurlijk. :-)

Borrelen, of toch… Avondeten

Vanaf 18:30 uur kun je bij Meccanismo kiezen voor een drankje met daarbij wat hapjes voor 9 euro per persoon. Wij lustten wel wat, dus daar gingen we voor. Toen de ‘hapjes’ op tafel kwamen, waren we blij verrast! Dit waren geen hapjes, dit was gewoon een hele maaltijd! Lekker dat het was, en dan ook nog eens voor die prijs. Deze tip kunnen we je gewoon niet onthouden.

Extra’s

Op maandagavond is er altijd live muziek. Leuk!
Kortom, voor zowel een drankje, ontbijt of avondeten zit je goed bij Meccanismo!

http://www.meccanismoroma.it
Piazza Trilussa 34, Rome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populair op Travly