Ook een droomreis maken? Wij helpen graag bij de voorbereiding!

15 september 2019

Zo’n droomreis als die van ons, dat gunnen we iedereen! We vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat mensen dankzij onze blogs geïnspireerd zijn geraakt en ervoor kiezen om een lange of verre reis te maken. Hoewel we zoveel mogelijk praktische informatie en tips delen op Travly, merken we toch dat het best wel spannend kan zijn om een verre reis te plannen. Of dat het wel erg veel tijd kost om alles uit te zoeken en een toffe route uit te stippelen. Wij vinden het heel leuk om je te helpen bij het plannen en organiseren van je reis. Daarom introduceren we per vandaag: Travly’s Reiscoach!

Je eerste verre reis

Reizen is fantastisch! Of je nu in de buurt blijft of juist naar de andere kant van de wereld vliegt, tijdens het reizen ontdek je altijd iets nieuws. Iedere dag is een avontuur, je mag zoveel (of juist weinig) doen als je zelf wil en je komt op de mooiste en interessantste plekken. Niet gek dat het voor veel mensen verslavend werkt, toch?! ;-)

Als je ervoor kiest om naar een land buiten Europa te reizen, dan kom je voor je gevoel ook nog in een hele andere wereld terecht. Er staan gerechten op de menukaart waar je nog nooit van gehoord hebt, de mensen zien er anders uit, het klimaat voelt totaal anders en met je Engelse taal kun je je lang niet overal ter wereld verstaanbaar maken. Het kan dus best wel spannend zijn om voor de eerste keer buiten Europa te reizen of een voor jou nieuw werelddeel te bezoeken. Want hoe werkt het daar eigenlijk met het (openbaar) vervoer en kun je wel zomaar overal pinnen in dat land?

We kunnen ons voorstellen dat je graag zou willen overleggen met iemand die veel reiservaring heeft. Iemand die je gerust kan stellen of juist aangeeft waar en wanneer je extra op moet letten, iemand die je handige informatie kan geven of misschien zelfs iemand die samen met jou een complete route uitstippelt. Ook nu we voorlopig weer in Nederland wonen, zijn we nog steeds heel graag bezig met reizen en alles wat ermee te maken heeft. Daarom beginnen we met Travly’s Reiscoach. Om jou te helpen met het plannen en organiseren van jouw reis! Dan kun jij je tijdens het reizen focussen op wat echt belangrijk is: genieten. :-)

Ook voor de ervaren reiziger

Travly’s Reiscoach is er niet alleen voor de beginnende reiziger. Ook als je al meer gereisd hebt, kan het fijn zijn om wat concrete vragen te stellen aan iemand die al in dat land geweest is. Ook als je al wel weet waar je volgende reis heen gaat, maar je geen tijd hebt om alles uit te zoeken, schieten wij graag te hulp. Wij kunnen het speurwerk voor jou doen en op basis van jouw wensen en budget met fijne suggesties komen. Dan hoef je alleen nog maar iets te kiezen. ;-)

En als je hele grootse plannen hebt een wereldreis bijvoorbeeld – dan komt er best wat kijken bij de voorbereiding. Ook dan kun je ons om hulp en advies vragen natuurlijk!

Waarom je zou kiezen voor Travly’s Reiscoach

  • We zijn eerlijk en open. Doordat we onafhankelijk zijn, hebben we geen (commercieel) belang bij de keuzes die je maakt. Dit zorgt ervoor dat we altijd compleet eerlijk kunnen zijn over onze gedachten en ervaringen.
  • We hebben veel ervaring met reizen. In de afgelopen 2 jaar waren we gedurende 15 maanden de wereld aan het ontdekken. We waren dus meer ergens anders dan in Nederland!
  • We denken echt met jou mee. We kijken naar wat voor jou belangrijk is in een reis en passen ons advies daarop aan. Lang niet iedereen vindt het leuk om met de lokale bus door Sri Lanka te reizen bijvoorbeeld. Als we op basis van onze kennismaking denken dat dat niet bij jou past, dan vertellen we je wat de alternatieven zijn. Uiteraard houden we bij ons advies ook rekening met jouw budget voor de reis. Bij Travly krijg je dus altijd advies op maat.
  • Je kunt bij ons terecht voor een paar korte vragen, maar je kunt ons ook inzetten als ‘bedenker’ of ‘organisator’ van jouw reis. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt!

Hoe werkt het en wat kost het?

We willen graag zoveel mogelijk mensen helpen met het voorbereiden en organiseren van hun reis en daarom kiezen we ervoor om niet bij je langs te komen, maar contact met elkaar te hebben d.m.v. videobellen. Je hoeft alleen maar een werkende internetverbinding en een app zoals Skype, Facetime, Facebook of Whatsapp te hebben om gebruik te kunnen maken van Travly’s Reiscoach. Na je aanmelding voor een startconsult (30 minuten, €15) via de website maken we een afspraak over het moment waarop we elkaar ‘online’ spreken.

Torres del Paine in Chili - einde van de W-trek

Het is trouwens helemaal aan jou of je na het eerste half uurtje vaker met ons wil overleggen of niet. Misschien heb je al je vragen gesteld en kun je na dit half uurtje zelf weer verder met plannen en organiseren. Helemaal prima! Wil je toch nog wat vaker overleggen of wil je dat wij zaken voor je uitzoeken of regelen, dan bespreken we samen wat je precies wilt wat we doen en wat de kosten zullen zijn. In principe rekenen we hiervoor een uurtarief van €30.

Een steuntje in de rug

Wij zijn dol op reizen en brengen ons enthousiasme graag over op anderen. We hopen dat we met onze hulp net dat kleine extra steuntje in de rug kunnen zijn, waardoor je misschien wél de stap zet om het gewoon te doen. Want één ding weten we zeker: reizen verrijkt je leven. Wie weet tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Bas en Els

    15 september 2019 om 21:51

    Super, nu van start als reiscoach, dat is jullie zeker toevertrouwd, wij zijn trots op jullie, heel veel succes🍀🍀😘

Populair op Travly