Zimbabwe

Het onontdekte Zimbabwe is een fantastische bestemming voor degene die zoekt naar avontuur, natuur en wildlife. In de natuurparken spot je neushoorns, nijlpaarden, krokodillen, olifanten en meer! Het mooie is dat je urenlang kunt rijden in deze parken zonder andere mensen tegen te komen. Je bent echt even alleen in het gebied waar dieren de baas zijn, een avontuur! Natuurlijk moet je ook de imposante Victoria Falls bezoeken tijdens je rondreis door Zimbabwe. Over een lengte van meer dan 1 kilometer zie je het water de diepte in storten. Wat een natuurgeweld!

Praktische informatie Zimbabwe

Blogs over Zimbabwe

0

23 dagen, 6.000 kilometer en 10 prachtplekken – de ultieme route door zuidelijk Afrika

Kilometerslange vlaktes, immense zandduinen, kletterende watervallen en waanzinnig wildlife. Daar denk ik aan als ik terugdenk aan onze reis door zuidelijk Afrika in 2016. Twee jaar geleden vertrokken we op dit avontuur en wat heeft de Afrikaanse wildernis indruk op me gemaakt. Tijd om die mooie herinneringen terug te halen aan de hand van onze lange maar indrukwekkende route!

0

Oog in oog met de witte neushoorn

In Matobo National Park kun je echt iets unieks doen, een wandelsafari om neushoorns te zien! Uiteraard geen garanties, maar met wat geluk kun je op enkele meters afstand van de neushoorns komen. Heel spannend!

1

Bungeejumpen bij de Victoria Falls

Bij de Victoria Falls in Zimbabwe maak je één van de spectaculairste bungeejumps van Afrika. Vanaf een hoge stalen brug spring je 111 meter de diepte in met de kletterende, enorme waterval op de achtergrond. Wat een fantastische kick geeft dat! Ook als je het een beetje eng vindt, zou ik je willen overtuigen om het toch te proberen. Het is een ervaring die je nooit zal vergeten! Benieuwd hoe zo’n dag verloopt?

Beziens­waardigheden Zimbabwe

Hwange National Park

Zimbabwe

Matobo National Park

Zimbabwe

Victoria Falls

Zimbabwe

Mana Pools National Park

Zimbabwe