Zimbabwe

Het onontdekte Zimbabwe is een fantastische bestemming voor degene die zoekt naar avontuur, natuur en wildlife. In de natuurparken spot je neushoorns, nijlpaarden, krokodillen, olifanten en meer! Het mooie is dat je urenlang kunt rijden in deze parken zonder andere mensen tegen te komen. Je bent echt even alleen in het gebied waar dieren de baas zijn, een avontuur! Natuurlijk moet je ook de imposante Victoria Falls bezoeken tijdens je rondreis door Zimbabwe. Over een lengte van meer dan 1 kilometer zie je het water de diepte in storten. Wat een natuurgeweld!

Praktische informatie Zimbabwe

Blogs over Zimbabwe

0

De top 10 reislanden voor 2019

Waar moet je volgend jaar écht naartoe? Bij Lonely Planet weten ze het wel! Ieder jaar wordt er onder hun auteurs, bloggers en redacteurs flink gediscussieerd over de beste reislanden van het moment. Een lijst met de 10 leukste landen, regio’s en steden is het resultaat! Een betere inspiratie voor je ‘travel wishlist’ kun je niet krijgen, toch? Wij vertellen je welke 10 landen een bezoekje waard zijn in 2019!

0

23 dagen, 6.000 kilometer en 10 prachtplekken – de ultieme route door zuidelijk Afrika

Kilometerslange vlaktes, immense zandduinen, kletterende watervallen en waanzinnig wildlife. Daar denk ik aan als ik terugdenk aan onze reis door zuidelijk Afrika in 2016. Twee jaar geleden vertrokken we op dit avontuur en wat heeft de Afrikaanse wildernis indruk op me gemaakt. Tijd om die mooie herinneringen terug te halen aan de hand van onze lange maar indrukwekkende route!

0

Oog in oog met de witte neushoorn

In Matobo National Park kun je echt iets unieks doen, een wandelsafari om neushoorns te zien! Uiteraard geen garanties, maar met wat geluk kun je op enkele meters afstand van de neushoorns komen. Heel spannend!

Beziens­waardigheden Zimbabwe

Hwange National Park

Zimbabwe

Mana Pools National Park

Zimbabwe

Matobo National Park

Zimbabwe

Victoria Falls

Zimbabwe