Schotland

Wie denkt aan Schotland, denkt aan whisky, regen en bergen. Toch heeft dit land zoveel meer te bieden. De ruige natuur is er adembenemend. Grote meren, hoge kliffen waar de zee tegenaan klotst, verlaten kastelen… En wat denk je van een stedentrip naar het sfeervolle Edinburgh? Schotland wordt zeker ondergewaardeerd als vakantieland binnen Europa. Een roadtrip door Schotland staat absoluut op ons verlanglijstje. Enne, die regen nemen we dan gewoon voor lief!

Praktische informatie Schotland

Blogs over Schotland

1

8 ultieme vakantiebestemmingen voor natuurliefhebbers – in Europa

Voor adembenemend mooie natuur hoef je niet perse buiten Europa te zijn. Ook binnen ons eigen continent heb je plekken waar je mond open valt van het natuurschoon. Deze 8 gebieden in Europa zijn de ultieme vakantiebestemming voor diegene die wil wandelen, fietsen of roadtrippen door een betoverende omgeving!

0

Travly’s tip in Edinburgh: The Scotch Whisky Experience

Afgelopen weekend was het weer zo ver; mannenweekend. Een aantal weken geleden kwam op TravelBird een leuk appartement in Edinburgh voorbij en voor we het wisten was het geboekt. Dit bleek geen verkeerde keuze, want Edinburgh is superleuk!

Beziens­waardigheden Schotland

Loch Ness

Schotland

Loch Lomond

Schotland

Isle of Skye

Schotland

Ben Nevis

Schotland