België

Bij onze zuiderburen weten ze wel wat Bourgondisch leven is. België staat bekend om de goede bieren, patatzaken en kwalitatieve chocola. Het land heeft een aantal gezellige steden die perfect zijn voor een dagje of weekendje weg. De pleinen, grachten en architectuur geven steden als Antwerpen, Brugge en Gent de kenmerkende Belgische sfeer. Zoek je liever de rust op? Dan zijn de Belgische Ardennen een heerlijke plek!

Praktische informatie België

Blogs over België

2

Gek op carnaval? Dit zijn de tofste carnavals ter wereld!

Tel jij de weken al een tijdje af, ken je alle teksten van de carnavalsliedjes uit je hoofd en heb je je creatiefste outfit al klaarliggen? Dan móet je wel een echte fan zijn van carnaval. Dit weekend gaat het in het zuiden van Nederland weer helemaal los. Verklede feestvierders nemen de steden én dorpen compleet over en bij ieder café hoor je de vrolijke carnavalskrakers uit de speakers knallen. Niet alleen in Nederland wordt carnaval uitbundig gevierd. Op meerdere plekken in de wereld pakken ze groots uit. Ideetje voor volgend jaar?

1

Travly’s tip in Antwerpen: Plein Publiek

Afgelopen vrijdag ben ik met vrienden een dagje naar Antwerpen geweest. En je raadt het al, we zijn niet heel cultureel bezig geweest ;-). Na een lekker stoofpotje belandden we (weer) in verschillende barretjes. Toen we ons afvroegen waar we een beetje leuk op stap konden, kregen we van verschillende mensen hetzelfde antwoord: Plein Publiek. Tips van locals moet je natuurlijk altijd serieus nemen dus wij gingen maar eens een kijkje nemen…

0

Tips voor een heerlijk weekend in Gent

In juli gingen we een weekend naar Gent, voor ons de leukste stad van België! De combinatie van karakteristieke gebouwen en sfeervolle terrassen is wat ons betreft perfect. Als je een trip naar Gent plant, kijk dan even naar onze tips en doe er je voordeel mee!

Beziens­waardigheden België

Antwerpen

België

Gent

België

Brussel

België

Brugge

België